Zodra er algemeen nieuws over de stichting op de website is vermeld en zodra er een nieuwe herplaatser op de website is vermeld, is deze informatie openbaar toegankelijk en kan dit door alle bezoekers van de website worden bekeken. Wanneer u in het vervolg automatisch per e-mail op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws over de stichting en over nieuws over onze herplaatsers, kunt u zich via het menu-onderdeel 'Inschrijven nieuwsbrieven' op één of meer van onze nieuwsbrieven abonneren.

Wilt u op een later moment uw abonnement op de Nieuwsbrieven wijzigen, dan kan dat via de link 'Wijzig uw inschrijving' onderaan elke Nieuwsbrief die u ontvangt.

 

Koop een Benno-boek en steun onze stichting!

Speciaal voor alle Berner-liefhebbers vragen wij jullie aandacht voor een uniek aanbod: in overleg met schrijfster Hermien Stok mogen wij als stichting de boeken van Benno de Berner te koop aanbieden. De verkoopprijs per boek bedraagt € 13,95 excl. verzendkosten en van elk boek dat via de stichting wordt verkocht, doneert Hermien maar liefst € 2,50 aan de stichting!

EXTRA: Hermien signeert alle boeken die via de stichting worden verkocht en wanneer je de boeken aan iemand cadeau wilt geven voor een speciale gelegenheid, dan is het zelfs mogelijk om er een persoonlijke opmerking/boodschap aan toe te voegen!

Een unieke kans dus om deze Berner-boeken te kunnen kopen! U kunt uw bestelling aan ons doorgeven door een e-mail te sturen naar: onze stichting

Benno het Bernertje

Benno het Bernertje

Benno de boevenvanger

Benno de boevenvanger

Benno en de hondendieven

Benno en de hondendieven

Benno op vakantie

Benno op vakantie

Benno en Sjanske

Benno en Sjanske