Wil je graag iets betekenen voor de honden die bij de stichting in de noodopvang en de Special Care zitten, maar neemt deelname aan de Quality Time Dagen voor jou teveel tijd in beslag? Ook een lekkere (lange) wandeling biedt de gelegenheid voor extra individuele aandacht en wordt door de honden zeker op prijs gesteld.

Lijkt het jou leuk om als vrijwilliger eenmalig of regelmatig te helpen met uitlaten van de honden? Meld je dan aan als lid van Team Dog Walk! Aanmelden kan via de Facebook groep Stichting Herplaatsing Sennenhonden Ondersteuning. Uiteraard maak je eerst kennis met de hond(en) met wie je op pad gaat, zodat je weet wat je van hem/haar kunt verwachten.

Ook voor deelname aan de Dog Walks is het fijn wanneer je stevig in jouw schoenen staat, niet alleen mentaal, maar ook fysiek. De honden in de noodopvang en Special Care zijn niet altijd even gemakkelijk, sommige zijn beresterk en er kan wel eens onderling een grom of een snauw worden gegeven. Uiteraard werk je onder professionele begeleiding en is de stichting verantwoordelijk voor het oplossen van eventuele problemen of conflicten tussen de honden onderling.

NB: De Dog Walks vinden vanuit praktische overwegingen plaats in Coevorden, waar de noodopvang en de Special Care momenteel zijn geconcentreerd.

 

Koop een Benno-boek en steun onze stichting!

Speciaal voor alle Berner-liefhebbers vragen wij jullie aandacht voor een uniek aanbod: in overleg met schrijfster Hermien Stok mogen wij als stichting de boeken van Benno de Berner te koop aanbieden. De verkoopprijs per boek bedraagt € 13,95 excl. verzendkosten en van elk boek dat via de stichting wordt verkocht, doneert Hermien maar liefst € 2,50 aan de stichting!

EXTRA: Hermien signeert alle boeken die via de stichting worden verkocht en wanneer je de boeken aan iemand cadeau wilt geven voor een speciale gelegenheid, dan is het zelfs mogelijk om er een persoonlijke opmerking/boodschap aan toe te voegen!

Een unieke kans dus om deze Berner-boeken te kunnen kopen! U kunt uw bestelling aan ons doorgeven door een e-mail te sturen naar: onze stichting

Benno het Bernertje

Benno het Bernertje

Benno de boevenvanger

Benno de boevenvanger

Benno en de hondendieven

Benno en de hondendieven

Benno op vakantie

Benno op vakantie

Benno en Sjanske

Benno en Sjanske