In 2013 ben ik gestart met het organiseren van Quality Time Dagen voor de honden die bij de stichting in de noodopvang en de Special Care zitten. Tijdens deze Quality Time Dagen probeer ik met behulp van vrijwilligers de honden wat extra - vooral individuele - aandacht en vertier te geven, dát extra stuk quality time waar ik normaliter helaas niet of nauwelijks aan toe kom. 

Lijkt het jou leuk om als vrijwilliger ook eens te komen helpen tijdens zo'n Quality Time Dag? Meld je dan aan als lid van Team Quality Time Dagen! Aanmelden kan via de Facebook groep Stichting Herplaatsing Sennenhonden Ondersteuning. Ik probeer om per Quality Time Dag vooraf aan te geven welke activiteiten ik wil gaan ondernemen, maar er is natuurlijk ook ruimte voor jouw ideeën en inbreng. Mocht het weer ons parten spelen tijdens een geplande Quality Time Dag, dan passen we het programma aan en maken we gebruik van de overdekte trainingshal.

De Quality Time Dagen zijn niet alleen erg leuk voor de honden, maar zullen zeker ook voor jou leuk én leerzaam zijn!

Voor deelname aan de Quality Time Dagen is het wel belangrijk dat je stevig in jouw schoenen staat, niet alleen mentaal, maar ook fysiek. De honden in de noodopvang en Special Care zijn niet altijd even gemakkelijk, sommige zijn beresterk en er kan wel eens onderling een grom of een snauw worden gegeven. Uiteraard werk je onder professionele begeleiding en is de stichting verantwoordelijk voor het oplossen van eventuele problemen of conflicten tussen de honden onderling.

NB: De Quality Time Dagen vinden vanuit praktische overwegingen plaats in/vanuit Coevorden, waar de noodopvang en de Special Care momenteel zijn geconcentreerd.

 

Koop een Benno-boek en steun onze stichting!

Speciaal voor alle Berner-liefhebbers vragen wij jullie aandacht voor een uniek aanbod: in overleg met schrijfster Hermien Stok mogen wij als stichting de boeken van Benno de Berner te koop aanbieden. De verkoopprijs per boek bedraagt € 13,95 excl. verzendkosten en van elk boek dat via de stichting wordt verkocht, doneert Hermien maar liefst € 2,50 aan de stichting!

EXTRA: Hermien signeert alle boeken die via de stichting worden verkocht en wanneer je de boeken aan iemand cadeau wilt geven voor een speciale gelegenheid, dan is het zelfs mogelijk om er een persoonlijke opmerking/boodschap aan toe te voegen!

Een unieke kans dus om deze Berner-boeken te kunnen kopen! U kunt uw bestelling aan ons doorgeven door een e-mail te sturen naar: onze stichting

Benno het Bernertje

Benno het Bernertje

Benno de boevenvanger

Benno de boevenvanger

Benno en de hondendieven

Benno en de hondendieven

Benno op vakantie

Benno op vakantie

Benno en Sjanske

Benno en Sjanske